NB! For næringsdrivende gjelder egne regler for håndtering av fett. Les mer på Oslo kommunes nettsider.
Vis Oslo kommunes gjenbruksstasjoner i et større kart
Fett i stekepannen og stivnet (avkjølt) fett fjerner du med tørkepapir og kaster sammen med matavfallet.
Fett som ikke stivner samler du i tett emballasje og leverer til din nærmeste gjenbruksstasjon. Ha det gjerne i beholderen det kom i, en spylervæskedunk el.l. Mindre mengder kan helles i matavfallet.
NB! For næringsdrivende gjelder egne regler for håndtering av fett. Les mer på Bærum kommunes nettsider.
Vis Yggeset avfallspark i et større kart
Fett i stekepannen og stivnet (avkjølt) fett fjerner du med tørkepapir og kaster sammen med restavfallet.
Fett som ikke stivner, så som frityrolje, smult, fondue-olje o.l., samler du i tett emballasje og leverer på Isi avfallsanlegg. Ha det gjerne i beholderen det kom i, en spylervæskedunk el.l.
Mindre mengder kan samles i tett emballasje og kastes i restavfallsposen.
NB! For næringsdrivende gjelder egne regler for håndtering av fett. Les mer på Asker kommunes nettsider.
Vis Yggeset avfallspark i et større kart
Fett i stekepannen og stivnet (avkjølt) fett fjerner du med tørkepapir og kaster i matavfallet.
Fett som ikke stivner, så som frityrolje, fondue-olje o.l., samler du i tett emballasje og leverer på Yggeset avfallspark. Ha det gjerne i beholderen det kom i, en spylervæskedunk el.l.
Mindre mengder kan enten helles i matavfallet eller helles i tett emballasje og kastes i restavfallsposen.